Ροή Τοπικά

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Έλεγχος Γονιμότητας σε προνομιακές τιμές!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και η Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης  Assisting Nature, προσφέρουν σε προνομιακή τιμή εξειδικευμένες εξετάσεις πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών γονιμότητας.

 

Για τις γυναίκες:

 

  • Yπερηχογραφική Yστεροσαλπιγγογραφία με έγχυση αφρώδους σκιαστικού (Hysterosalpingo-FoamSonography – HyFoSy).

Νέας γενιάς ανώδυνη σαλπιγγογραφία με χρήση υπερήχων, χωρίς ακτινοβολία, στην προνομιακή τιμή των 130 €.

 

Για τους άνδρες:

  • Σπερμοδιάγραμμα στην προνομιακή τιμή των 25 €

Επιπλέον, όσες γυναίκες το επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α.) του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις διαδικασίες της εξωσωματικής από την επιστημονική ομάδα της Μονάδας. Για να προγραμματίσετε ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα 2410 996161, 2410 92200 ή στείλτε email στο infolarissa@assistingnature.gr

Ο Έλεγχος Γονιμότητας πραγματοποιείται στη ΜΙΥΑ Assisting Nature Larissa που βρίσκεται στον 1o όροφο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 15:00  κατόπιν ραντεβού και η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουνίου 2021.

Η υπογονιμότητα αποτελεί διαταραχή της υγείας και χρήζει αντιμετώπισης. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας που επηρεάζει σχεδόν το 15% των ζευγαριών. Στη ΜΙΥΑ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης και διατήρησης της γονιμότητας.

Εξεταστείτε και συμβουλευτείτε τους ειδικούς!

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:

https://bit.ly/iaso_ivf

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης