Τοπικά

Ιατρικό Συνέδριο στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σάββατο

Η Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων οργανώνει το πρώτο Επιστημονικό Εργαστήριο Τυπολογίας Ασφαλούς Λαπαροσκοπικής Χολοκυστεκτομής (ΕΤΑΛΧΟ) που γίνεται τη χώρα μας, και το οποίο  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στην πόλη μας, στο Μουσείο Τσιτσάνη. Το ολοήμερο φροντιστήριο θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Λάρισας και τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

 

 

Στόχος του εργαστηρίου, που απευθύνεται σε ειδικευόμενους και ειδικούς Γενικούς Χειρουργούς, είναι η αποσαφήνιση των στοιχείων που συνθέτουν το πλαίσιο ασφάλειας για την επέμβαση της λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής, η σύνθεση δηλαδή ενός συστήματος γνώσης του οποίου η συστηματική εφαρμογή περιορίζει στο ελάχιστο τις βαριές επιπλοκές αυτής της χειρουργικής επέμβασης.

Οι ομιλητές και συντονιστές του προγράμματος προέρχονται από Πανεπιστημιακές Κλινικές καθώς και Κλινικές του ΕΣΥ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα τους είναι και ο υπεύθυνος του αντίστοιχου προγράμματος των ΗΠΑ καθηγητής D. Stefanidis.

Για περισσότερες πληροφορίες, και αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου επισκεφθείτε τη σελίδα του εργαστηρίου:

https://www.alphamarketing.gr/ergastirio-typologias-asfalous-laparoskopikis-cholokystektomis/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης