Τοπικά

Και ο Θανάσης Τζάνης στην ομάδα του Βαλάντη Τσιούτσια

Ακόμα ένα δυνατό όνομα στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια. Μαζί του λοιπόν και  για πρώτη φορά θα βαδίσει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μάη ο κ. Θανάσης Τζάνης.

Ο αγαπητός στην τοπκή κοινωνία της Πύλης κ. Τζάνης είναι Συνταξιούχος Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Διαμένει μόνιμα στην Πύλη, είναι παντρεμένος με την Αργυρούλα Βασιλείου και πατέρας δυο παιδιών.

Σε δήλωσή του ο κ. Τζάνης επισημαίνει: “ Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω γι’ αυτό αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Βαλάντη και να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του  «Πύλη ΑΞΙΩΝ» στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω απ’ όλα επιθυμία για δημιουργία και πιστεύω ότι ο Βαλάντης ανήκει σε αυτούς του ανθρώπους. Στους ανθρώπους που θα ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση”. Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα του κ. Τζάνη επισήμανε : “ Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αγαπάς τον τόπο σου και να θέλεις να προσφέρεις. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς, ως “Πύλη ΑΞΙΩΝ” με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση συμμετέχουμε για το αύριο του Δήμου Πύλης με νέες ιδέες και όραμα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης