Τοπικά

Και ο Τζάνης Ιωάννης υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα

Σε μια δυνατή προσθήκη με μεγάλο εκτόπισμα στην “πρωτεύουσα” του Δήμου Πύλης προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”  Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τζάνη Ιωάννη , με τους δυο τους πλέον να συμπορεύονται στον δρόμο προς τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο Γιάννης είναι 43 ετών, με καταγωγή από το Ροπωτό , ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πύλη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2007. Σε δήλωση του αναφέρει χαρακτηριστικά: Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και επέλεξα τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον ” καθώς είμαι πεπεισμένος ότι πρεσβεύει τις αρχές και τα ιδανικά με τα οποία ταυτίζεται η προσωπικότητα μου διαχρονικά. Είμαι πανέτοιμος να εισέλθω στον στίβο της πολιτικής σκηνής καθώς πρόθεση μου είναι να θέσουμε τις βάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και μέσα από την σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την προβολή της ευρύτερης περιοχής μας, προκειμένου να αφήσουμε κάτι πρόσφορο και αξιοποιήσιμο ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ο Θεόδωρος Χήρας , ενθουσιασμένος από την αποφασιστικότητα του νέου του στελέχους, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ δήλωσε: Ο Γιάννης είναι συνώνυμο της μαχητικότητας και της εργατικότητας. Αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του και θα παλέψει για να δώσει ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση και την στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια. Ο κυρίαρχος λαός του Δήμου Πύλης ζητάει έντονα την αλλαγή και εμείς ως οι νέοι εντολοδόχοι θα το πράξουμε. Ο καιρός γαρ εγγύς!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης