Τοπικά

Κατέληξε στη Γερμανία 22χρονος Τρικαλινός

Για την γειτονιά των Αγγέλων φτερούγισε η ψυχή ενός 22χρονου παιδιού με καταγωγή από την Οιχαλία. Πρόκειται για τον 22χρονο Ευάγγελο Γ. Ζαρακλάνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Γερμανία, όπου διέμενε με την οικογένεια του. Ο Βαγγέλης, για όλους τους Οιχαλείς Βαγγελάκης, αντιμετώπιζε από την γέννηση του, σειρά προβλημάτων υγείας. Δεχόταν από τη γέννησή του μέχρι και την τελευταία του πνοή την ιδιαίτερη φροντίδα των γονιών του, οι οποίοι μαζί με τον ίδιο βίωναν και ανέβαιναν από κοινού ένα μεγάλο Γολγοθά.

 

 

Ο Θεός αποφάσισε να πάρει την αγνή ψυχούλα του 22χρονου στην αγκαλιά του, κατατάσσοντας στις τάξεις των Αγγέλων του, περνώντας από την επίγεια στην ουράνια και αιώνια ζωή.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην Οιχαλία, στους φίλους της οικογένειας και στους συγγενείς. Πολύ περισσότερο σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην Οιχαλία και δεν θα μπορέσουν αν αποχαιρετήσουν τον Βαγγέλη στο μακρινό και χωρίς επιστροφή ταξίδι του μιας η κηδεία του θα τελεστεί στο εξωτερικό.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Oldenburg της Γερμανίας.

Ο 22χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του Γεώργιο και Γαλάτεια Ζαρακλάνη, τον αδελφό του Φιλάρετο Ζαρακλάνη, τους παππούδες του και λοιπούς συγγενείς που θα τον φέρνουν πάντα στις μνήμες τους.

oichalianews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης