Τοπικά

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο 2ο παιδικό σταθμό Τρικκαίων

Τμήμα της οροφής του 2ου Παιδικού Σταθμού των Τρικάλων που βρίσκεται στην Πράσινη Γωνιά κατέρρευσε, πιθανόν λόγω διάβρωσης από τις τελευταίες βροχοπτώσεις. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς.

 

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” προχώρησε σε σχετική καταγγελία: “Δεν είναι ο κακός ο καιρός που μα φταίει αλλά η εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής ! Από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς κι ενδεχομένως και κάτι παραπάνω στο 2ο παιδικό σταθμό των Τρικάλων . Κατέρρευσε μεγάλο κομμάτι σοβά από την οροφή , στο χώρο υποδοχής , την ώρα που για καλή τους τύχη εκπαιδευτικοί και παιδάκια βρίσκονταν στις αίθουσες .

Η εκτεταμένη υγρασία και διάβρωση είναι ένα χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σταθμό , είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής , αλλά δεν έγινε καμιά ουσιαστική παρέμβαση .Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τεθεί επανειλημμένα από τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο κατά την τελευταία 5ετία ,χωρίς να ιδρώσει το αυτί της δημοτικής αρχής

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καΐκης και Λάμπρος Ντουρλιός βρέθηκαν άμεσα στο 2ο παιδικό σταθμό ζητώντας :  Εδώ και τώρα δημοτική αρχή με τις τεχνικές υπηρεσίες που διαθέτουν να πραγματοποιήσουν όλες εκείνες τις ενέργειες , ώστε να καταστεί ασφαλής η λειτουργία του παιδικού σταθμού”.

Διαβάστε επίσης