Ροή Τοπικά

Κατεδαφίζεται το εργοστάσιο «ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑΣ». Σχεδιάζεται ξενοδοχείο

Τέλος εποχής για το εργοστάσιο που σφράγισε τη βιομηχανική επανάσταση στα Τρίκαλα.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το εργοστάσιο στην περιοχή του Τρικκαίογλου το οποίο γνώρισε μέρες δόξης με την παραγωγή προϊόντων-πετσέτες, είδη προικός- τα οποία κυριάρχησαν στην Ελληνική αγορά για δεκαετίες κατεδαφίζεται. Οι εργασίες και οι σχετικές προετοιμασίες για το πρωτόγνωρο για την πόλη εγχείρημα (σ.σ. δεν έχει κατεδαφιστεί τόσο ψηλό και εμβληματικό κτίριο τα τελευταία πολλά χρόνια), έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεργεία απομακρύνουν τα επικίνδυνα υλικά. Η κατεδάφιση καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου.

 

Ιδιοκτησία των αδελφών Σαράντη-Σχέδια για ξενοδοχείο

 

Το εργοστάσιο «Κλωτσοτήρας» παρέμεινε παροπλισμένο τα τελευταία 20-25 χρόνια, ενώ  είχε περάσει στην ιδιοκτησία των αδελφών Σαράντη («Ελληνικά Γαλακτοκομεία») κατά τη δεκαετία του 2000. Οι ίδιοι δείχνουν διάθεση αξιοποίησης του ακινήτου-το οποίο βρίσκεται στις όχθες του Ληθαίου- και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr μετά την ολοκλήρωση της κατεδάφισης σχεδιάζεται η ανέγερση εμβληματικού ξενοδοχείου, που θα εξελιχθεί σε σήμα-κατατεθέν για την πόλη μας.

ΑΞΙΖΕΙ: Στο σημείο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί το πρατήριο “Κλωτσοτήρα”, όπως σταθερά παρέμεινε και λειτουργούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, από τον έναν από τους κληρονόμους της οικογένειας Κλωτσοτήρα. Και στη νέα εποχή το κατάστημα θα παραμείνει, συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το παρόν και την ιστορική συνέχεια της οικογένειας στην πόλη.

ΑΞΙΖΕΙ επίσης να σημειωθεί ότι από το 2000 εργοστάσιο της οικογένειας Κλωτσοτήρα λειτουργεί σε νέες εγκαταστάσεις, παράγοντας τα ίδια ποιοτικά προϊόντα που την καθιέρωσαν ως leader του χώρου πανελλαδικά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης