Τοπικά

Καύσωνας. Ανοίγουν κλιματιζόμενες αίθουσες σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι θα είναι διαθέσιμος 2 αίθουσες με κλιματισμό εν όψει καύσωνα. Πρόκειται για την αίθουσα στο Κέντρο Κοινότητας (οδός Ομήρου 6) και στο Ε ΚΑΠΗ (Θεοδοσοπούλου και Τζουμαγιάς, έναντι ΔΕΗ). Οι αίθουσες θα είναι διαθέσιμες σε όλους/ες από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

 

Από την Τετάρτη 22 Ιουνίου έως Παρασκευή 24 Ιουνίου  η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο, λόγω του καύσωνα.

Συγκεκριμένα:

H Κεντρική είσοδος του κτηρίου Θα είναι ανοικτή στο κοινό για την αποφυγή έκθεσης στις υψηλές θερμοκρασίες από 08:00π.μ. έως 21:00μ.μ.

Κλιματιζόμενες αίθουσες στην Καλαμπάκα προς χρήση των δημοτών λόγω καύσωνα

Ενόψει του επικείμενου καύσωνα , ο Δήμος Μετεώρων, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου  θα διαθέσει την κλιματιζόμενη αίθουσα του τουριστικού γραφείου του Δήμου info tourist (κάτω από το δημαρχείο)και την κλιματιζόμενη  αίθουσα του ΚΑΠΗ ( επί της οδού Οικονόμου 7 ) προς χρήση  των δημοτών, και κυρίως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται . Oι αίθουσες θα είναι διαθέσιμες από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.

 

Διαβάστε επίσης