Τοπικά

ΚΚΕ: “Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει η κ. Παπακώστα και η κυβέρνησή της;”

Ναι! Καλά ακούσαμε σε τοπικό  ραδιόφωνο και καλά διαβάσαμε στις ιστοσελίδες. Δε μας γελούν τα αυτιά μας ,ούτε τα μάτια μας! Η Τρικαλινή κυβερνητική Βουλευτίνα κ. Παπακώστα «ξαναχτύπησε» και μάλιστα με κρότο, δείχνοντας το πραγματικά ανάλγητο πρόσωπο της πολιτικής όσων μας «γανώνουν» καθημερινά το μυαλό ,πως η επιχειρηματική δράση και η παραχώρηση των πάντων σ’ αυτή θα φέρει και την ευημερία μας.

 

Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αποκρουστική πολιτική τους με φερετζέδες επιτροπών απόδοσης ευθυνών και χορό  αποζημιώσεων  , στην παγωμένη φυλακή της Ατικκής Οδού ξεμπροστιάστηκαν όλοι  εκείνοι  που κάνουν τεμενάδες στην  επιχειρηματική δράση, στην παραχώρηση χρυσοπληρωμένων από τον Ελληνικό λαό υποδομών , στην κερδοφορία των επιχειρηματικών  ομίλων.

Η κ. Παπακώστα όμως δε μασάει από ντροπή …Μας ζητάει και τα ρέστα από πάνω! (ζητώντας την τιμωρία των εγκλωβισμένων οδηγών με την επιβολή προστίμου!!!)   Για ποιόν κ. Παπακώστα;  Για τη διαχειρίστρια εταιρεία που έχει κέρδη  1,2 εκατομμυρίων ευρώ κέρδους την ημέρα ή για τιμωρία εμπέδωσης της «ατομικής ευθύνης» ,που τη μια λέτε ”φύγετε για να σωθείτε” και την άλλη ”μείνετε στα σπίτια για να σωθείτε»;

Όμως κ. Παπακώστα , παρά τα όσα με στόμφο «εκτοξεύσατε» , μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε και κάτι : Είστε σε πλήρη και ενορχηστρωμένη εναρμόνιση με την κυβέρνησή σας . Ο πάταγος που κάνουν οι απόψεις σας είναι ανάλογος μ’ αυτόν της κατάρρευσης , γι ακόμη μια φορά, του επιτελικού αστικού κράτους σας, που κατά τ’ άλλα είναι ταχύτατο και ικανότατο, όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων, και με τη δική σας στήριξη, αλλά γυμνό και ανίκανο όταν πρέπει να προστατέψει το λαό.

Η λέξη Ντροπή είναι μικρή για τέτοιες απόψεις, μιας και δεν ντράπηκαν όσοι τις πιστεύουν και τα στόματα που τις λένε…

Τρίκαλα  25 Γενάρη  2022

Κ.Κ.Ε.-Κ.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης