Τοπικά

Κλειστό σήμερα το Δημαρχείο Πύλης. Στις 12 μ. η κηδεία του Γιώργου Γώγου

Βαρύ το κλίμα στην Πύλη το τελευταίο 48ωρο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του επιτελάρχη του Δήμου Γιώργου Γώγου.

 

Ο 61χρονος, στενότερος συνεργάτης του δημάρχου Κώστα Μαράβα, κηδεύεται σήμερα στις 12 μ. εκ του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης. Μάλιστα οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα σε ένδειξη πένθους. Ο Γιώργος Γώγος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά τους Βασίλειος – Μαίρη,  Σοφία – Αλέξανδρο, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης εξέδωσε ψήφισμα χθες το μεσημέρι για το χαμό του:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, μετά το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του εν ενεργεία δημοτικού υπαλλήλου, Γώγου Γεωργίου, συνήλθε, σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Δημάρχου, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την τραγική απώλεια και να αποτίσει ελάχιστο  φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο υπαλλήλου που άσκησε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα με ήθος, αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα και έχαιρε της αμέριστης εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας τόσο της κοινωνίας του Δήμου Πύλης όσο και των αιρετών και όλων των συναδέλφων του.

Διακρίθηκε σε όλη την διάρκεια της υπηρεσιακής του διαδρομής για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ευγένεια, την προθυμία και ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Η τραγική του απώλεια αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο την υπηρεσία του όσο και στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στον αείμνηστο Γιώργο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης αποφασίζει ομόφωνα:

1.    Να εκφραστούν τα  ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του  εκλιπόντα.

2.    Να καλυφθούν τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντα υπαλλήλου με δαπάνη του Δήμου Πύλης.

3.    Να παραστεί ο Δήμαρχος, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι του Δήμου στην τελετή κηδείας.

4.    Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου κατά την εξόδιο ακολουθία.

5.    Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος.

6.    Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ Δ. Σ. ΠΥΛΗΣ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης