Ροή Τοπικά

Κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές του Δ. Μετεώρων

Μετά την επίσκεψη στο Ζάρκο , κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από την γραμματέα Λώρεν Κασσοπούλου, τον  υπεύθυνο  Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέα Ζήρα και τον γραμματέα της Τ.Ο. Καλαμπάκας Θανάση Καρνέζη  επισκέφτηκε την Κυριακή   περιοχές του Δ Μετεώρων (πρώην Δ Τυμφαίων).   Το κλιμάκιο το οποίο συνόδευσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων  και μηχανικός   κ. Σωτήρης Παπαχρήστος  ενημερώθηκε από τους  προέδρους  των  Τοπικών Συμβουλίων Λογγά κ. Γκόγκο Σωκράτη και Κονισκού κ. Οδυσσέα Κίτσιο  για τις πληγές του εγκέλαδου στον πρώην Δήμο Τυμφαίων.

Οι  ζημιές μπορεί να είναι μικρότερες από εκείνες της  Φαρκαδόνας , δεν παύουν όμως να είναι ζημιές σε μια εποχή που οι πολίτες αδυνατούν μετά από 10 χρόνια κρίσης και  ένα χρόνο πανδημίας να επισκευάσουν  οτιδήποτε. Πόσο μάλλον σε ορεινές περιοχές που τα γενικότερα  προβλήματα  είναι πιο έντονα.

Το κλιμάκιο εξέφρασε την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους κατοίκους των  περιοχών  και στους προέδρους των κοινοτήτων  που όλη μέρα παλεύουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Ελπίζουμε η Πολιτεία  να σταθεί δίπλα στους πληγέντες   ανεξάρτητα από το ύψος της ζημιάς

Ως Κίνημα Αλλαγής θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της αποκατάστασης των ζημιών  και της ανακούφισης  των πληγέντων και θα είμαστε εκεί να συνεισφέρουμε στην ανάδειξη τυχόν καθυστερήσεων.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης