Τοπικά

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βασιλική

Την Κυριακή 10/4/2022, κλιμάκιο στελεχών της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, με επικεφαλής το βουλευτή του κόμματος Σάκη Παπαδόπουλο, επισκέφτηκε τη Βασιλική όπου έγινε ενημέρωση των κατοίκων γύρω από όλα τα κρίσιμα θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

 

Στη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας, ο πόλεμος στην Ουκρανία, το προσφυγικό κύμα στην Ευρώπη και η διαφαινόμενη επισιτιστική κρίση.

Επίσης, υπήρξε διεξοδική ενημέρωση για τη σημασία του 3ου Τακτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, για την προσπάθεια μετασχηματισμού και διεύρυνσης του κόμματος, με στόχο την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης και κοινωνικά ανάλγητης κυβέρνησης του Μητσοτάκη.

Τέλος, παρουσιάστηκε αναλυτικά το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ γύρω από τους κρίσιμους τομείς της Οικονομίας, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και του Κράτους Πρόνοιας.

Από όλους τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ θα είναι ο νικητής των επερχόμενων εκλογών, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

 

 

Διαβάστε επίσης