Τοπικά

Κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων στην Πύλη

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12..00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης παρουσία όλων των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

 

 

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Κωστίκας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά τονίζοντας την καλή συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και  Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μάκης Παπαγεωργίου που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους εργαζόμενους ευχόμενος καλή Χρονιά και αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του Δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πύλης Γεώργιο Γώγο, προτείνοντας να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δύο δώρα έβαλε το Δ.Σ. του Συλλόγου αξίας 30ευρώ το καθένα ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας πρόσφερε σε όλους τους εργαζόμενους δύο ημέρες άδεια, ενώ ο Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος πρόσφερε δύο πενταήμερες άδειες.

Τα παραπάνω δώρα τα κέρδισαν οι τυχεροί εργαζόμενοι κατόπιν κληρώσεως.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας πρόσφερε ένα μίνι γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους που περιελάμβανε (σουβλάκι-λουκλανικο-κρασί).

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης