Τοπικά

Κορυφαίο το Απογευματινό Του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Η απρόσμενη προσέλευση των Προσκεκλημένων δικαίωσε τον Αγώνα  του Δ.Σ του Συλλόγου.

 

Ήταν ένα αντάμωμα, ήταν μοναδικό, κορυφαίο το απογευμα-τινό  με πολλαπλό σκοπό  την αλληλεγγύη την ψυχαγωγία και την προσφορά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου με 25η πείρα στα πολιτιστικά καλω-σόρισε τους παρευρισκομένους  και τους ευχαρίστησε για τη μαζική μάζωξη. Στη σύντομη ομιλία της η πρόεδρος αναφέρθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν  τόσο άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Πρόεδρος έκανε αναφορά για το έργο του Συλλόγου. Ο Σύλλογος Αργιθεατών πέρα από την πολιτιστική του δράση έχει και την κοινωνική του προσφορά και ψυχαγωγία σε όλα τα ευαγή ιδρύματα των Τρικάλων και όχι μόνο, όπως Χρονίων Παθήσεων, ΚΗΦΗ, Ειδικό Σχολείο, Γηροκομείο εκκλησίες και μοναστήρια.

Οι Αργιθεάτες των Τρικάλων στηρίζουν το Σύλλογό τους.

Η μεγάλη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται στην καλή

Οργάνωση από το Δ.Σ του Συλλόγου.Στον Άγγελο Βλάχο με το πλούσιο πεπερτόριό του στα Δημοτικά τραγούδια,στους χο-

ρηγούς της εκδήλωσης που στηρίζουν πάντα το Σύλλογό μας,

στην Αθανασίου Μαρία γιατρό Μικροβιολόγο, στην Μαρίνα Κοντοτόλη υποψήφια βουλευτής του Σύριζα, στον Αθανάσιο τέντες Γιαννακάκης, στον Φάνη Τσιρογιάννη  Γενικό γιατρό  στον Σιαματά  Χάρη ευρωπενδυτική και Καλαμπαλίκη  Ρήκα, τα καταστήματα της πόλης για τα δώρα στη λαχειοφόρο ,στο

μεγάλο χορηγό στα καταστήματα LIDL ,στην Τασούλα Κωτή για τα σπιτικά εδέσματα, τον Χρήστο Λατσάρα, τον Γιώργο Μπελεμέζη, τον Ζωγράφο Μάνο και Παναγιώτη για την άριστη εξυπηρέτηση, τις εφημερίδες Έρευνα,Πρωίνό λόγο,Διάλογο, όλα τα SEIT των τρικάλων ιδιαίτερα τα Trikala ola το katafylli.gr

και το mouzaki news.gr  για τη διαφήμηση του απογευματινού,

τις κυρίες που δεν ήρθαν αλλά έστειλαν τον όβολό τους, στο Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου που στηρίζει τον Σύλλογό μας με την παρουσία του, τον Ηλία Παπαδήμα  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας ,τον Ηλία Βλαχογιάννη  υπο-

ψήφιο βουευτή Τρικάλων, τον χορ/λο Παναγιώτη Μάνο και

Μαρία για τη στήριξη του Συλλόγου, τον Πρόεδρο ΑΜΕΑ Σωτήριο Τσιρογιάννη, τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου μας Γεώργιο Κωτή και όλες τις κυρίες.

Όλοι φεύγοντας με ένα ασήμαντο δώρο στο χέρι ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου στην Πρόεδρο,Βασίλη Μαναό, Ρούλα Ζαρούλα, Κωτή Παναγιώτα, Ντίνα Αθανασίου.

Ήταν όλα υπέροχα !!! Ένα απογευματινό που θα μείνει αξέχαστο !!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

Έλλη Τσιρογιάννη

Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης