Τοπικά

Κρίσιμες συναντήσεις Αβραμόπουλου με υπουργούς στην Αθήνα

Σειρά κρίσιμων συναντήσεων είχε το περασμένο διήμερο στην Αθήνα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος. Αρχικά είχε πολύωρη συνεργασία με τον υφυπουργό Υποδομών κ. Νίκο Ταχιάο, αρμόδιο για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε σε επίπεδο Θεσσαλίας η κακοκαιρία Daniel.

 

Ο κ. Αβραμόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του ότι το ορεινό οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί στο σύνολό του και η σύνδεση των χωριών με την Καλαμπάκα γίνεται μέσα από ένα υποτυπώδες δίκτυο, όπου αυτό ήταν εφικτό να στηθεί. Επέμεινε για επιτάχυνση των διαδικασιών και στάθηκε ιδιαίτερα στη γέφυρα της Διάβας η οποία υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και βάσει νέας μελέτης, προσαρμοσμένης στα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής και της επανάληψης ανάλογων φαινομένων». Έλαβε τη δέσμευση για άμεση προώθηση των αιτημάτων και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις προσεχείς εβδομάδες.
Ο νέος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων συναντήθηκε επίσης με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, ζητώντας τη συνδρομή του αφενός για την οργάνωση του Δήμου με βάση τις απαιτήσεις των καιρών, αφετέρου δε για την εξασφάλιση κονδυλίων που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης