Τοπικά

Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα οραματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία παίρνει σάρκα και οστά»

Παραδόθηκε σήμερα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα παραδίδονται τα νέα τμήματα Λαμία – Ξυνιάδα (18,5 χλμ) και Τρίκαλα – Καλαμπάκα (25 χλμ).

 

Όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς παραδίδουμε στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα ενός σημαντικού δρόμου.

Ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε «Ένα όραμα δεκαετιών επιτέλους υλοποιειται. Ένα εμβληματικό έργο που περίμεναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι της Δυτικής Θεσσαλίας παίρνει σάρκα και οστά. Από σήμερα όλοι οι πολίτες θα απολαμβάνουν έναν δρόμο ασφαλή και σύγχρονο, που μειώνει σημαντικά την απόσταση Τρικάλων και Καρδίτσας με την Αθήνα». Ενώ συμπλήρωσε πως «ο Ε65 δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την ουσιαστική συμβολή του Πρωθυπουργου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με προσωπική παρέμβαση στην Κομισιόν κατάφερε να ξεμπλοκάρει τη χρηματοδότηση του έργου».

Κλείνοντας ο κ. Σκρέκας ανέφερε «η σημερινή ημέρα αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων όσοι διαχρονικά εργαστήκαμε, από οποιαδήποτε θέση, για την υλοποίηση του εμβληματικού για τον τόπο μας έργου. Ταυτόχρονα, συμπυκνώνει και τις προσδοκίες μας για τις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργεί για τον τόπο μας ο οποίος πλέον αποκτά σύγχρονη και ασφαλή σύνδεση με την Αθήνα και ευρύτερα με τη Νότια Ελλάδα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης