Τοπικά

Κ. Σκρέκας: «Δώστε μου δύναμη με την ψήφο σας, να διεκδικήσω περισσότερα για τα Τρίκαλα»

Επιβεβαιώνεται η δυναμική νίκης του κ. Κώστα Σκρέκα σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων. Με σύνθημα «Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για τη Ελλάδα» ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις περιοδείες του συζητώντας από κοντά με τους πολίτες και μεταφέροντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής και ελπίδας με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Κώστας Σκρέκας βρέθηκε στα Σερβωτά, τον Γλίνο, την Αγία Κυριακή και τα Μεγάλα Καλύβια. Η μεγάλη προσέλευση των κατοίκων και η συμμετοχή τους στις συζητήσεις δείχνουν την εμπιστοσύνη που νιώθουν για τον Πρώην Υπουργό, καθώς πέρα και πάνω από τις κομματικές τους προτιμήσεις βλέπουν στο πρόσωπο του έναν άξιο και ικανό εκπρόσωπο του τόπου μας

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει τις παθογένειες που κρατάνε πίσω την Ελλάδα, τόνισε ο κ. Κώστας Σκρέκας, Επανέλαβε πως η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα προχωρήσει άμεσα με τη μείωση των φόρων, τις νέες επενδύσεις και ένα κράτος πιο αποτελεσματικό που θα εξυπηρετεί πραγματικά τον πολίτη.

Ο Πρώην Υπουργός ζητάει ισχυρή λαϊκή εντολή έτσι ώστε και ο ίδιος από νέα και ισχυρή θέση ισχύος να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα για το Νομό Τρικάλων. Αποδεδειγμένα μπορεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης