Τοπικά

Λήγει η προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δ. Τρικκαίων

Μέχρι 31 Οκτωβρίου παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα συμμετοχής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Τρικκαίων. Με σχετική ενημερωτική επιστολή προς τους νέους και τις νέες του Δήμου Τρικκαίων από 16 έως 28 ετών, το νυν ΔΣ σημειώνει:

 

Ο προηγούμενος μήνας τόσο για τον νομό μας, τον Δήμο μας αλλά και όλη την Θεσσαλία ήταν – και συνεχίζει να είναι – πολύ δύσκολος. Καταστάσεις μας θύμωσαν, μας στεναχώρησαν και μας αγανάκτησαν και αποτέλεσαν ένα ακόμη έναυσμα για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε ήδη εδώ και έναν χρόνο…
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά να στερεώσουμε τις βάσεις μας για να φτιάξουμε το μέλλον μας, γιατί εμείς είμαστε το μέλλον! Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων είναι το πρώτο βήμα για αποκτήσουμε τη φωνή που θέλουμε για να ακουστούμε στην κοινωνία και να χτίσουμε γερές βάσεις για την επόμενη ημέρα με την χαρά της συνεργασίας, της συνεισφοράς, του μαζί! Ξεκινώντας την αλλαγή από τη γειτονιά μας, την πόλη μας, τον Δήμο μας. Δήλωσε συμμετοχή και γίνε η αλλαγή που περιμένεις να έρθει, για μια θητεία ακόμα πιο δημιουργική και ουσιαστική!

Το μητρώο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων θα παραμένει ανοιχτό μέχρι 31 Οκτωβρίου για να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα!
(Στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr υπάρχει σχετικό banner για την εγγραφή)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης