Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση: “Απέραντος σκουπιδότοπος στη Δ. Π. Φαλώρειας”

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της Δ. Π. Φαλώρειας από την ύπαρξη διάσπαρτων «χωματερών» σε περιφερειακές εκτάσεις, ακόμα και δίπλα σε κατοικημένες περιοχές ανέδειξε με ερώτηση στο τελευταίο Δ. Συμβούλιο η Ευαγγελία Γρηγορίου, δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

 

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τα απορρίμματα αλλά και τα πάσης φύσεως υλικά που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές έχουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων αλλά και στο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα παρέθεσε και αντίστοιχες φωτογραφίες από τα σημεία «Αφορισμένος» Αγ. Αποστόλων και εργοστάσιο «ΦΑΓΕ», επισημαίνοντας ότι αντίστοιχη κατάσταση επικρατεί και στο Κεφαλόβρυσο.

Παράλληλα, ανέδειξε ότι το «παζλ» έρχονται να συμπληρώσουν τα ακαθάριστα και μπαζωμένα κανάλια (στα ίδια χωριά, στα οποία πλημμύρισαν κατοικίες από την κακοκαιρία Daniel) που παρά την προηγούμενη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για άμεση επίλυση, το πρόβλημα όχι απλώς εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά καθημερινά διογκώνεται, θέτοντας στο τέλος το ερώτημα προς τη Δημοτική Αρχή ποια μέτρα θα λάβει για την ασφάλεια της υγείας των κατοίκων αλλά και την αντιπλημμυρική προστασία τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης