Τοπικά

Λιούτας: «Η ΔΥΠΑ γεφυρώνει την προσφορά και τη ζήτηση της εργασίας»

Στη 10η Ημέρα Καριέρας στα Τρίκαλα, παρουσία του Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη και του Υποδιοικητή, κ. Γιώργου Καραχάλιου, παρέστη ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας. Στην περιοχή μας, στα Τρίκαλα, την περασμένη Παρασκευή, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργάνωσε τη 10η «Ημέρα Καριέρας». Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της ΔΥΠΑ, κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Υποδιοικητής, κ. Γιώργος Καραχάλιος.

 

 

Ο Θανάσης Λιούτας, παρών στη σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τις τοπικές μας επιχειρήσεις και από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να βρουν εργασία, τόνισε τη μέγιστη σημασία εκδηλώσεων όπως η «Ημέρα Καριέρας», στις οποίες συναντάται και γεφυρώνεται η προσφορά και η ζήτηση της εργασίας.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε την πολύ σημαντική συμβολή της ΔΥΠΑ στην τόνωση της εργασίας και στη μείωση της ανεργίας. «Η επιδότηση της εργασίας, μέσα από πολύ σημαντικά προγράμματα απασχόλησης, αποτελεί μια διαδικασία, με την οποία όσοι επιθυμούν να εργαστούν, μπορούν να βρουν εργασία».

 

Συνεχάρη τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΑ για το πολύ σημαντικό τους έργο, ενώ συνεχάρη και την προϊσταμένη του τοπικού καταστήματος ΔΥΠΑ, κα. Μαρίνα Ιακωβάκη, για την εκδήλωση και τη συνεχή προσφορά της Τρικαλινής ΔΥΠΑ στην τοπική μας κοινωνία.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Λιούτας συνάντησε εκπροσώπους και στελέχη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, καθώς και του Εμπορικού μας Συλλόγου, ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις και γύρω από την κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις πάνω στην ενέργεια.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής υπογράμμισε τις πολύτιμες και στοχευμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πυλώνα τη στήριξη και τη βοήθεια για την ελληνική κοινωνία, ενώ επιπρόσθετα τόνισε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να νομοθετεί με μέριμνα την ανάπτυξη της οικονομίας. «Η ανάπτυξη της οικονομίας οδηγεί στη μείωση της ανεργίας. Ένα από τα βασικότερα επιτεύγματα της Κυβέρνησης της ΝΔ, είναι η μείωση του ποσοστού ανεργίας. Η αύξηση της απασχόλησης, η εύρεση μιας καλής και καλά αμειβόμενης εργασίας, αποτελεί βασικό ζητούμενο μιας κοινωνίας, μιας οικογένειας. Αποτελεί βασικό ζητούμενο της Κυβέρνησής μας. Η απασχόληση δίνει διέξοδο και είναι καταλύτης εξέλιξης και προόδου».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης