Τοπικά

Λιούτας: «Ο Κ. Μητσοτάκης πυλώνας σταθερότητας και αποφασιστικότητας από το βήμα της Γ.Σ. του ΟΗΕ»

«Με την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και αποφασιστικότητας», δήλωσε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, αναφερόμενος στην ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

 

«Με ξεκάθαρα λόγια, με διεθνές εκτόπισμα, και με πρόταγμα ότι η Ελλάδα σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας τις απαντήσεις που πρέπει στον Τούρκο Πρόεδρο, κατόπιν μάλιστα του παραληρηματικού λόγου του Ερντογάν», τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

 

«Επί ημερών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα τοποθετείται και θα τοποθετείται στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Η Ελλάδα, επί των ημερών μας, ανέκτησε, ανακτά και θα ανακτά, το διεθνές εκτόπισμα που της αξίζει. Εκτόπισμα που μεταφράζεται σε ασφάλεια, ανάπτυξη και ευημερία για τη χώρα μας και για όλους τους Έλληνες. Ο πολιτικός λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έθεσε για ακόμη μια φορά τις κόκκινες γραμμές. Ανέδειξε την κυριαρχία της πατρίδας μας και κατέστησε ψευδά και ανυπόστατα τα λεγόμενα της Τουρκίας», υπογράμμισε ο κ. Λιούτας.

 

«Η πατρίδα μας δυναμώνει και θα δυναμώνει. Θωρακίζουμε και ενισχύουμε τις συμμαχίες μας και την άμυνά μας. Η χώρα μας εξοπλίζεται και προστατεύει κάθε κυριαρχικό της δικαίωμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δικής μας διακυβέρνησης. Της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Της διακυβέρνησης της σταθερότητας, που ως στόχο έχει την ασφάλεια και την ευημερία των όλων Ελλήνων».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης