Τοπικά

Μήνυμα του Βουλευτή Θανάση Λιούτα για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με συγκίνηση και τιμή, γιορτάζουμε και φέτος, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, την ιστορική μας Εθνική Επέτειο της  28ης Οκτωβρίου του 1940. Την 28η Οκτώβρη κάθε έτους, θυμόμαστε με συγκίνηση και τιμούμε με δέος τον μεγάλο αγώνα όλων των Ελλήνων. Έναν αγώνα που δόθηκε με μεγάλη δύναμη και ιστορική γενναιότητα απέναντι στον φασισμό και στον ναζισμό.

 

Θυμόμαστε πάντα και τιμούμε βαθιά, την αντρειοσύνη και το μεγαλείο των δικών μας Τρικαλινών ηρώων που έδωσαν τον μεγάλο αγώνα στο Αλβανικό Μέτωπο, στο Ύψωμα 731.

 

Κάθε 28η Οκτώβρη, τιμούμε με συγκίνηση τους συμπατριώτες μας που αγωνίστηκαν και αντιστάθηκαν εδώ στον τόπο μας και στην περιοχή μας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενάντια στις κατοχικές δυνάμεις.

 

Το Όχι της 28ης Οκτωβρίου του 1940 και κάθε αγώνας που η πατρίδα μας έδωσε για την Ελευθερία της, συμβολίζουν πάντα, αναδεικνύουν και φωτίζουν λαμπρά την ιστορική μας πίστη στα δίκαιά μας, στη θωράκιση της κυριαρχίας μας, στην αγάπη για τη χώρα μας και στην ακέραιη ταύτισή μας με τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Θανάσης Λιούτας – Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης