Ροή Τοπικά

Μαθήματα ΚΑΡΠΑ και Απινίδωσης στην Κρανιά Ασπρποτάμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς Ασπροποτάμου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα παροχής Α΄ Βοηθειών και  θέλοντας να αξιοποιήσει τους δυο απινιδωτές που έχει στη διάθεσή του διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) και την Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση (CPR – AED).

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του Μύλου, «Εστία Πολιτισμού και Παράδοσης»,    της Κρανιάς.  Οι  συμμετέχοντες  που ολοκλήρωσαν την επιμόρφωση θα λάβουν  αναγνωρισμένη πιστοποίηση στις Α΄ Βοήθειες από την  Rescue Training International. Στους συμμετέχοντες δόθηκε το Κιτ εκπαίδευσης,  το οποίο περιλαμβάνει εγχειρίδιο Α’ βοηθειών, Εικονογραφημένες οδηγίες για βασικά περιστατικά, και πολλά άλλα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς Ασπροποτάμου ευχαριστεί θερμά τον συγχωριανό μας και επιμορφωτή μας   κ. Πασχάλη Ζαφειριάδη, ο οποίος με άρτια εξοπλισμένο υλικό και με διαδραστικό  τρόπο μας δίδαξε, μας καθοδήγησε κλιμακωτά και συστηματικά  καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου με πολλή υπομονή και προσοχή και μας βοήθησε να κατακτήσουμε γνώσεις και να αναπτύξουμε δεξιότητες  ώστε να νοιώθουμε ασφαλείς και έτοιμοι στην παροχή των Α΄Βοηθειών.

Επίσης, ευχαριστούμε  πολύ το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και τους χορηγούς της εκδήλωσης: High Access Training και  Rescue Training International.

Τέλος δεσμευόμαστε πως τέτοιες δράσεις με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και προσφορά θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης