Τοπικά

Μαύρα μεσάνυχτα και… όποιον πάρει ο χάρος στα Τρίκαλα (φώτο)

Εξακολουθεί να είναι βυθισμένη στα σκοτάδια και χωρίς… πεζοδρόμια η οδός Λάκμωνος από το ύψος της γέφυρας Βουβής μέχρι τη γέφυρα Τρικκαίογλου.

 

Από τη πλευρά του ποταμού κατασκευάζεται ποδηλατόδρομος με μια… πορτοκαλί “σίτα” και φωτάκια να οριοθετούν το εργοτάξιο και από απέναντι δεν υπάρχει ουσιαστικά πεζοδρόμιο. Δεν υπάρχει και φωτισμός, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr και όποιος διέρχεται… διέρχεται με δική του ευθύνη. Βρήκαμε ζωή στα… μαύρα τα μεσάνυχτα!!!

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες σκυροδέτησης οικοδομής, την Τετάρτη 21-02-2024 τις ώρες από 07:30 έως 12:30
· Στην οδό Πολυκάρπου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Απόλλωνος έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Βύρωνος.
· Στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Βενιζέλου έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Γαριβάλδη.
· Στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Βύρωνος έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Καποδιστρίου.
· Στην οδό Θεμιστοκλέους και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Καποδιστρίου έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Βύρωνος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης