Τοπικά

Με αέρα νίκης συνεχίζονται οι περιοδείες του Κώστα Μαράβα

Με αέρα νίκης συνεχίζει να περιοδεύει στα χωριά του Δήμου ο συνδυασμός  “Πρώτα ο Ανθρωπος ”. Η προσέλευση των κατοίκων είναι συγκινητική και μαζική και σίγουρα αποτυπώνει το κλίμα νίκης του συνδυασμού λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ Κώστας Μαράβας, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», επισκέφτηκε σήμερα τα χωριά Ροπωτό, Παλαιοκαρυά Πετροχώρι και Στουρναραίικα. Με το πιο θερμό χειροκρότημα οι κάτοικοι των Στουρναραίικων εξέφρασαν απόψε τη στήριξή τους στον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και στην παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» κατά την προγραμματισμένη ομιλία του Δημάρχου. Πρόκειται για μία ενθουσιώδη συγκέντρωση όπου ο Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης, παρουσίασε τα θετικά που έγιναν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο και την Κοινότητα προτάσσοντας τα έργα.  Εξήρε την άψογη συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και συνεχάρη τους κατοίκους για τη διαρκή, πολύπλευρη και έμπρακτη προσφορά τους.

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Δήμου για την επόμενη πενταετία και ζήτησε τη στήριξε των συνδημοτών για να συνεχίσει ο Δήμος να προχωρά μπροστά με ταχείς ρυθμούς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης