Τοπικά

Με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Χασίων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

 Συνεχίζονται από το Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο οι τακτικές επαφές με προέδρους των χωριών. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου με τους Προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Χασιών. Στο πλαίσιο της συνάντησης καθορίστηκαν κεντρικά θέματα προτεραιότητας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής εντός των οικισμών, εστιάζοντας στον ηλεκτροφωτισμό, την κοπή των χόρτων και τις οδικές υποδομές.

 

 

Όπως σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος στην τοποθέτησή του στο νέο τρόπο διακυβέρνησης του Δήμου ο ρόλος  των προέδρων των κοινοτήτων ενισχύεται καθοριστικά, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρεμβάσεις, τις οποίες και θα προωθούν στην Τεχνική Υπηρεσία και τη ΔΕΥΑΜ ενώ σημαντικό εργαλείο στο έργο τους αποτελεί ο διπλασιασμός της παγίας καταβολής που αναμένεται να λύσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των χωριών.

 

Παράλληλα ο Δήμαρχος Μετεώρων ανακοίνωσε μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να υλοποιηθούν στην περιοχή των Χασίων όπως η επαναλειτουργία του πρώην Δημαρχείου Χασίων που αναμένεται να  ενισχύσει τη διαλειτουργικότητα και να διευκολύνει τον συντονισμό και τη διαφάνεια για αποτελεσματικές λύσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον ορεινό όγκο. Ακόμη, ανακοινώθηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για τους κτηνοτρόφους και η διοργάνωση του πρώτου «Μίνι Πρωταθλήματος Χασίων» στις 6 Μαΐου στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Β’ Κλεινοβού – Χασίων -Μαλακασίου και Ανασυγκρότησης της Υπαίθρου  Σάκης Καψάλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Τουρισμού Πηνελόπη Μαγκούρα οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αγιόφυλλου Ευθύμιος Καραγιάννης, Αγναντιάς Βασίλειος Παππάς, Ασπροκκλησιάς Βασίλης Πινιάρας, Αχλαδέας – Θεοτόκου Γιάννης Γκουργκούλιας, Αγίου Δημητρίου Λάμπρος Τζιλίνης, Γάβρου Ιωάννης Γκούγκλας, Κακοπλευρίου Γιώργος Τσικέλης, Οξύνειας Βασίλης Μάνος και Σκεπαρίου Χρήστος Ταρατόρας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης