Τοπικά

“Μικραίνει” το πρωί της Τετάρτης η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης. Δείτε γιατί

Με απόφαση του Διοικητή της Τροχαίας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή στένωση ρεύματος κυκλοφορίας, προκειμένου πραγματοποιηθούν  εργασίες καθαρισμού και αποκομιδής απορριμμάτων στην Εθνική οδό Τρικάλων Άρτας και στο τμήμα αυτής από το ύψος της γέφυρας Καραβόπορου (χ/θ 5.4) έως το ύψος  της βιομηχανίας ‘’ΤΥΡΑΣ Α.Ε. (χ/θ 6.8), την Τετάρτη 15/05/2024 και κατά τις ώρες  07:30΄έως 13:30΄. 

 

 

 Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ από το εναπομείναν ρεύμα  κυκλοφορίας και από εναλλακτικές οδούς, σύμφωνα με την προς τούτο υπάρχουσα  σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών  και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού. 

  Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Τμήμα  Τροχαίας Τρικάλων και το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι  ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ. 

 Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο  διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο  χρονικό διάστημα.  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης