Ροή Τοπικά

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αποκτά το Νοσοκομείο Τρικάλων. Δήλωση Κώστα Σκρέκα

Στην ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) προχωρά το Νοσοκομείο Τρικάλων.  Ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα του Νοσοκομείου Τρικάλων επιτέλους γίνεται πράξη. Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) θα στελεχωθεί με 4 υπερσύγχρονες κλίνες δωρεάς των Αδερφών Σαράντη και με την προσθήκη 3 ειδικών εντατικολόγων.

 

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, υποστήριξε με ενέργειές του από την πρώτη στιγμή την ανάγκη λειτουργίας ΜΑΦ στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η θετική εξέλιξη προέκυψε κατόπιν πρωτοβουλίας του Τρικαλινού Υπουργού προς τη Διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της ΜΑΦ που θα θωρακίσει και θα αναβαθμίσει
το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε πως «πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για το νομό μας αφού με την ίδρυση της εν λόγω μονάδας και με την αποτελεσματική συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Τρικάλων θα μπορέσει να γεφυρωθεί το κενό αυξημένης φροντίδας μεταξύ ΜΕΘ και κλινικών του νοσοκομείου σε άτυχους συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να απελευθερωθούν κλίνες ΜΕΘ, ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο οπού το σύστημα υγείας ασφυκτιά λόγω πανδημίας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης