Τοπικά

Νέα επιστημονική διάκριση για τον Σόλωνα Κωτούλα

Κατά το διήμερο από 9-11 Σεπτεμβρίου  2022  στο  Margarona Royal Hotel της Πρέβεζας, διεξήχθη η 26η Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, με θέμα: «Διαβητικό πόδι, Έλκη στα κάτω άκρα- πρόληψη ακρωτηριασμών».

 

Στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση συμμετείχε ενεργά και ο Σόλων Κωτούλας, Ιατρός-Ειδικός Παθολόγος και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας.

Σε διάλεξη με θέμα «Διαβήτης κύησης» εισηγητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Διευθυντής Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν Ιωαννίνων Στυλιανός Τίγκας.

Προεδρεύουσα, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας- Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθύντριας της Ενδοκρινολογικής Κλινικής  και Μεταβολικών  Νόσων του Π.γ.Ν Λαρίσης  κα Αλεξάνδρα Μπαργιώτα.

Σχολιαστής, ο Καλαμπακιώτης Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Π.Ε) και Πιστοποιημένος Ιατρός των Κέντρων Πιστοποιήσεως Αναπηρίας του Υπουργείου Εργασίας,  Σόλων Κωτούλας που ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία τον δύσκολο ρόλο του σχολιασμού της εισηγήσεως!

Η συμμετοχή των Ιατρών και η επιτυχία της πολυθεματικής εκδηλώσεως ήταν μεγάλη και διεξήχθη  με απόλυτη επιτυχία!

Η δε Καλαμπάκα και τα Μετέωρά της διαφημίστηκαν για ακόμη μία φορά με τον καλύτερο τρόπο!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης