Τοπικά

Νέα επιστολή Λιούτα στον υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης για τις ενισχύσεις για τις ζωοτροφές

Με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επανέρχεται σχετικά με το ζήτημα των ενισχύσεων στους κτηνοτρόφους λόγω των αυξημένων τιμών των ζωοτροφών.

 

Ο Θανάσης Λιούτας υπογραμμίζει στον κ. Υπουργό ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι εξετάζεται συμπληρωματική ρύθμιση για τους νεοεισερχόμενους κτηνοτρόφους, μετά από παρέμβασή του. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ζήτημα και ειδικότερα την ανάγκη για τη συμπερίληψη και των νέων κτηνοτρόφων(ΟΣΔΕ 2022) στις ενισχύσεις είχε θέσει ο κ. Λιούτας και υπ’ όψιν του κ. Πρωθυπουργού κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Επιπρόσθετα ο Τρικαλινός Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό μέσω της επιστολής του, άμεσα να επιληφθεί και να τρέξουν οι διαδικασίες, ώστε να λάβουν την ενίσχυση και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι πληρούν όλα τα κριτήρια της ΚΥΑ και απορρίφθηκαν για λόγους πολλαπλής συμμόρφωσης.

 

Τέλος με την επιστολή του ο Θανάσης Λιούτας ζητά από τον κ. Υπουργό να επανεξεταστεί το ζήτημα της συμπερίληψης και των εκτροφέων γαλοπούλας, καθώς και των κτηνοτρόφων (πχ. πτηνοπαραγωγών), οι οποίοι πωλούν τα ζώα τους ζωντανά.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης