Τοπικά

Νέα Συνάντηση εργασίας Πέτσα – Λιούτα

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, πραγματοποιήθηκε μια νέα συνάντηση εργασίας, στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ειδικότερα, ο Τρικαλινός Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό, για την εξέλιξη του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στην περιοχή μας και στους τέσσερις δήμους.

 

Ο κ. Λιούτας για ακόμη μια φορά τόνισε τη μεγάλη αναγκαιότητα, η οποία υπάρχει, αναφορικά με την ένταξη και την προώθηση έργων στον Νομό Τρικάλων. Πρόκειται για έργα, τα οποία συμβάλλουν κομβικά στην τοπική ανάπτυξη και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής και ο κ. Υπουργός συζήτησαν και πάνω σε μια ατζέντα νέων έργων, τα οποία αναμένεται να δρομολογηθούν στο επόμενο διάστημα και τα οποία θα βελτιώσουν πολύ τη ζωή μέσα στις πόλεις και στα χωριά μας, θα βοηθήσουν το αγροτικό και το κτηνοτροφικό επάγγελμα, θα συμβάλλουν στην ενίσχυση καινοτόμων υπηρεσιών και τελικά σαφέστατα στην περαιτέρω ανάδειξη του πολύ σημαντικού τουριστικού μας προϊόντος.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για τις πρόσφατες αποφάσεις επιχορήγησης των τεσσάρων δήμων μας, με σκοπό την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και την προώθηση έργων, καθώς και για τη στενή τους συνεργασία. Ο Τρικαλινός Βουλευτής με τον κ. Υπουργό θα συνεχίσουν να είναι σε στενή επαφή, με επίκεντρο πάντα τα έργα για την τοπική ανάπτυξη του Νομού μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης