Ροή Τοπικά

Νέα, υπερσύγχρονη, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μεγαλύτερη Ιδιωτική Κλινική της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, πρωτοστατεί και στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ένωσε τις δυνάμεις του με την Assisting Nature και δημιούργησε μία νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, την Assisting Nature Larissa. Η επιστημονική ομάδα της Assisting Nature μεταφέρει την επταετή της τεχνογνωσία στη Θεσσαλία, ώστε τα ζευγάρια να μην χρειάζεται πλέον να μετακινούνται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για να βρουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι εγκαταστάσεις της Μονάδας είναι σύγχρονες, ριζικά ανακαινισμένες, ο εξοπλισμός αναβαθμίστηκε πλήρως και όλες οι απαιτούμενες δοκιμές ολοκληρώθηκαν με ακρίβεια. Το εργαστήριο Εμβρυολογίας, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο, εξελιγμένο εξοπλισμό και αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργίας της Μονάδας. Πιστοποιημένο με το διεθνές πρότυπο ISO EN 15224:2017, λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια, ώστε να διασφαλίζονται οι αυστηροί έλεγχοι και οι εφαρμοζόμενες στην καθημερινότητα πιστοποιημένες διαδικασίες ποιότητας. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη σύλληψη, διασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια, η ιχνηλασιμότητα και η ταυτοποίηση των γενετικών δειγμάτων με τη χρήση του πλέον σύγχρονου RI Witness.

Η Μονάδα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό,  ιατρούς και εμβρυολόγους, διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής,  που έχουν αποκτήσει εξειδίκευση και εμπειρία στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού.

Αποστολή της Assisting Nature Larissa είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και επιπέδου σε ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας. Στόχος μας είναι να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για την απόκτηση ενός παιδιού σε κάθε ζευγάρι που θα μας επισκεφθεί.

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2410996161

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-16:00

Σάββατο 08:00 – 13:00

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης