Τοπικά

Νέα υπερυψωμένη διάβαση στη Φλεγίου και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ξεκινούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 οι εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης διάβασης στη διασταύρωση των οδών Φλεγίου και Καβράκου. Ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά στη κατασκευή της διάβασης στο πρότυπο της διάβασης στη διασταύρωση των οδών Βούλγαρη και Μαυροκορδάτου, για τη διευκόλυνση των πεζών και για τη μείωση των ατυχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Το έργο εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό αναπλάσεων στο κέντρο των Τρικάλων («Αστικές αναπλάσεις Δήμου Τρικκαίων 2021-2022»), με έργα για πεζοδρόμια στην οδό Ματαραγκιώτου και στην οδό Μαυροκορδάτου, καθώς και με τον κυκλικό κόμβο στη διασταύρωση των 6 δρόμων πίσω από το νοσοκομείο.
Για το συγκεκριμένο έργο και για διάστημα περίπου ενός μήνα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στην οδό Φλεγίου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Συγγρού έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καβράκου.

Στην οδό Καβράκου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Ηροδότου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φλεγίου.

Στην οδό Καβράκου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Πλάτωνος έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φλεγίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης