Ροή Τοπικά

Νέοι χώροι αναψυχής στο «Μύλο» και στη «Γκούρα» Καστανιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την ανάπλαση και ανάδειξη δυο χώρων αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο που περιλαμβάνει:

– την ανάδειξη, διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος χώρου του νερόμυλου στη θέση «Μύλος» που παρουσιάζει βλάστηση με μεγάλη βιοποικιλότητα και δυνατότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων αναψυχής και

-τη βελτίωση και συντήρηση του χώρου στη θέση «Γκούρα» για την περαιτέρω ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων  και αναψυχής.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 195.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δρομολογούμε ένα τουριστικό, περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό έργο για την περιοχή της Καστανιάς Μετεώρων δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τους επισκέπτες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεργαζόμαστε με το Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ » που με ζήλο εργάζεται για την ανάδειξη του τόπου, αναμορφώνουμε χώρους αναψυχής ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης και  ενισχύουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές μιας περιοχής  ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και πλούτου».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης