Ροή Τοπικά

Νέο ιατρείο ξεκίνησε ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Δρ. Απόστολος Χ. Ζιώγας

Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Δρ. Απόστολος Χ. Ζιώγας, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως ειδικευόμενος στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ξεκίνησε νέο ιατρείο. To σύγχρονο μαιευτικό και γυναικολογικό ιατρείο (Ob/Gyn spot) βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας επί της Ρούσβελτ 24 (Πλατεία Ταχυδρομείου).

Σε ένα καλαίσθητο χώρο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καλύπτει όλες τις ανάγκες από τη διάγνωση έως τη θεραπεία! Κύριο μέλημα, η ανθρώπινη προσέγγιση της κάθε γυναίκας.

Ποιος είναι ο Απ. Ζιώγας

O Δρ. Απόστολος Χ. Ζιώγας γεννήθηκε το 1983 στην Λάρισα. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από τη Σμίξη Γρεβενών. Έζησε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Το 2001 αποφοιτώντας από το 2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, εισήχθη με Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Το 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ακριβώς στα έξι έτη σπουδών με βαθμό πτυχίου “Λίαν καλώς”   και ξεκίνησε άμεσα την εκπόνηση της Διδακτορικής του Διατριβής.

Το 2012 έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σπουδών του ΠΜΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Η Βιολογία της αναπαραγωγής» με βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ”.  Το 2014 ολοκλήρωσε την  Εκπόνηση  της Διδακτορικής του Διατριβής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό  “ΑΡΙΣΤΑ” και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2016 έλαβε εκπαίδευση και Δίπλωμα στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, World Laparoscopy Hospital, Γκούργκαον, Νέο Δελχί, Ινδία.

Το 2017 σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ, Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις μεθόδους ιατρικής εκπαίδευσης. Certificate in Medical Education, Newcastle UniversityUK. Ταυτόχρονα παρέδιδε μαθήματα Μαιευτικής και Γυναικολογίας σε φοιτητές ιατρικής του τρίτου και πέμπτου έτους του Πανεπιστημίου του Νιουκάστλ.

Ειδικεύτηκε ως Μαιευτήρας Χειρουργός-Γυναικολόγος στη Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και στην Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Από όπου έλαβε και τον τίτλο ειδικότητας το 2016.

Έκτοτε εργάστηκε ως ειδικός Μαιευτήρας Γυναικολόγος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα υπηρέτησε ως μαιευτήρας γυναικολόγος στην   Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, στη  Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και στη  Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αποκομίζοντας σημαντική κλινική εμπειρία. Ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετεκπαιδεύτηκε στα Νοσοκομεία Royal Victoria Infirmary και Newcastle Fertility Center τόσο σε σύγχρονες μεθόδους χειρουργικής (λαπαροσκοπική, ρομποτική και υστεροσκοπική χειρουργική) όσο και σε μεθόδους αναπαραγωγικής ιατρικής (εξωσωματική γονιμοποίηση).

Διαθέτει πιστοποίηση στην κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης (HSCCP) και κατά την προυπηρεσία του ως επιμελητής στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν έγκρισης του Δ.Σ. του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε έναρξη και λειτουργεία ιατρείου Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης με τον ίδιο ως επιστημονικό υπέυθυνο.

Κατόπιν συμμετοχής του στις  εξετάσεις της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, ΕΜΓΕ, τον Ιούνιο του 2019 αρίστευσε και του απονεμήθηκε χορήγηση υποτροφίας.  Έγινε δεκτός για αξιοποίηση της υποτροφίας του ως Clinical Fellow in Reproductive Medicine στο Newcastle Fertility Center όπου μετεκπαιδεύτηκε στις σύγχρονες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Έχει στο δυναμικό του ένα ευρύ φάσμα ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων σε διεθνή αξιολογημένα επιστημονικά περιοδικά καθώς και ομιλιών, ανακοινώσεων σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Info

Απόστολος Χ. Ζιώγας

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Ρούσβελτ 24 (Πλατεία Ταχυδρομείου), Λάρισα

241 400 8018 & 6932342269.

info@obgynspot.gr

Σκρέκας: “Ανοίγει τη Δευτέρα το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ”- 84 εκ. € στη Θεσσαλία

Ανοιχτοί αύριο οι Ναοί των Τρικάλων. Δείτε σε ποιους θα τελεστούν διπλές Θείες Λειτουργίες

Θέση λογιστή σε μεγάλο γραφείο των Τρικάλων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης