Τοπικά

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου από την Eurobank-140.000 € αποζημίωση

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων «τρέχει» από τη Δευτέρα στη Eurobank, πρόγραμμα που απευθύνεται στο σύνολο των εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα. Tο πλαφόν της αποζημίωσης φτάνει τους 42 μισθούς και το ποσό των 140.000 ευρώ.

 

Tο πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των εργαζομένων του ομίλου και δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός ενώ δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις περιοχές όπου πραγματοποιείται μείωση καταστημάτων της τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση δεν έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό – στόχο αποχώρησης εργαζομένων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή της διοίκησης: «Η Διοίκηση του Ομίλου Eurobank αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου για την αντιμετώπιση, με τα καλύτερα δυνατά μέσα, των σημερινών αναγκών, συνθηκών και περιστάσεων που επικρατούν στο χρηματοπιστωτικό τομέα συνέπεια της ψηφιοποίησης των περισσοτέρων διαδικασιών, αλλά και του περιορισμού των λειτουργικών αναγκών σε συγκεκριμένες περιφέρειες της Ελλάδος. Το πρόγραμμα παρέχει στο προσωπικό του Ομίλου τους καλύτερους δυνατούς όρους άμεσης ή μεταγενέστερης εξόδου προσφέροντας σημαντικά κίνητα για αναζήτηση άλλων επιλογών».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης