Τοπικά

Ξεκινάει ο εμβολιασμός και των ιδιωτών γιατρών των Τρικάλων

Άνοιξε από σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό έναντι του covid-19 και των ιδιωτών γιατρών των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το σύστημα δίνει δυο επιλογές για εμβολιαστικά κέντρα, είτε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, είτε στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας δεν θα λειτουργήσουν σε πρώτη φάση. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργος Πέτρου μιλώντας στο trikalavoice.gr σημειώνει ότι “το γεγονός ότι τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας δεν περιλαμβάνονται στον αρχικό σχεδιασμό για τον εμβολιασμό, είναι αποκλειστικά και μόνο ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και της 5ης ΥΠΕ που δεν φρόντισαν εγκαίρως να διευθετήσουν τις όποιες λεπτομέρειες. Μάλιστα στο Κ.Υ. Καλαμπάκας ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τη λειτουργία δυο εμβολιαστικών κέντρων και προς το παρόν δεν ανοίγει κανένα”. 

Ήδη από το πρωί ξεκίνησαν να κλείνουν ραντεβού και οι ιδιώτες γιατροί των Τρικάλων οι οποίοι θα εμβολιαστούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Υψηλό ιικό φορτίο στα Τρίκαλα. Κίνδυνος πιο σκληρού lockdown

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο