Ροή Τοπικά

Οδύσσεια πάλι από Δευτέρα. Κλείνουν κι άλλοι κεντρικοί δρόμοι

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

 

 

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες τσιμεντόστρωσης, απομάκρυνσης μπαζών και ανακατασκευής των πεζοδρομίων τη Δευτέρα 26/06/2023 τις ώρες από 07:30 έως 15:00

α) Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Κωλέττη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αθηνάς Εργάνης.

β) Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Δεληγιώργη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βαλαωρίτου.

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, το Σάββατο 24/06/2023 τις ώρες 07.00 έως 15.00

α) Στην οδό Καποδιστρίου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Συγγρού, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ασκληπιού.

β) Στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου.

γ) Στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Βύρωνος, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου

 

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, την Τρίτη 27/06/2023 από 12:00 έως 15:00, στην οδό 28ης Οκτωβρίου και στο τμήμα από τη διασταύρωσή της με την οδό Πλούτωνος, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Περσεφόνης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης