Τοπικά

Οικογένεια Μ. Γκατζούλη: Δεν συνδέεται ο θάνατος της Μαρίας με το εμβόλιο κορωνοϊού

Δήλωση της οικογένειας της Μαρίας Γκατζούλη, προϊσταμένης χειρουργείων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

 

Η οικογένεια διευκρινίζει, απαντώντας σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που υπήρξαν από διάφορα ΜΜΕ, ότι δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση του θανάτου της Μαρίας με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του  ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας.

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Διαβάστε επίσης