Τοπικά

Οι 19 νέοι Τρικαλινοί που εισάγονται σε Ιατρικές και Οδοντιατρικές Σχολές

Τα σχολεία των Τρικάλων διατήρησαν και φέτος την παράδοση επιτυχίας πολλών μαθητών τους στις Ιατρικές Σχολές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει το trikalavoice.gr -το οποίο παραδοσιακά κάθε χρόνο παρουσιάζει το σύνολο των επιτυχόντων και νέων γιατρών- συνολικά απ’ όλο το Νομό Τρικάλων πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ιατρικές και Οδοντιατρικές Σχολές όλης της χώρας δεκαεννέα (19) μαθητές.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, το 2018, οι αντίστοιχοι επιτυχόντες ήταν δώδεκα (12) και εικοσιένα (21) το 2017.

Απευθυνθήκαμε στο εξειδικευμένο Ιατρικό φροντιστήριο «Κύτταρο», όπου ο βιολόγος Βασίλης Σπύρου διδάσκει το μάθημα της βιολογίας.

Από εκεί μας διατίθενται, με την άδεια των παιδιών και των γονέων τους (λόγω προσωπικών δεδομένων) τα ονόματα των δεκαέξι (16) μαθητών του φροντιστηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ιατρικές και Οδοντιατρικές Σχολές, γράφοντας σχεδόν άριστα στη βιολογία, την οποία και διδάχθηκαν στο συγκεκριμένο φροντιστήριο.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα των δεκαέξι μαθητών του φροντιστηρίου «Κύτταρο» που πέτυχαν στην Ιατρική και στην Οδοντιατρική:

Το φροντιστήριο «Κύτταρο» έχει καθιερωθεί ως το εξειδικευμένο Ιατρικό φροντιστήριο της πόλης

(info «Κύτταρο». Άννης Κομνηνής & Κοραή γωνία, π. Δεσποτικό, τηλ. 2431400754).

 

Με το ρεπορτάζ μας καταφέραμε να βρούμε ακόμη δυο παιδιά και με την συγκατάθεση των γονιών τους επίσης δημοσιεύουμε τα ονόματά τους.

Με 18.627 μόρια ο Σωτήρης-Ραφαήλ Τσιάμης, απόφοιτος του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η μαθήτρια Ραφαηλία Πάτσια με 18.580 μόρια εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Η Στεφανία Λέσι η οποία συγκέντρωσε 18.380 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης