Τοπικά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του χώρου του Αθλητικού Κέντρου στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 11.15 στο χώρο του Αθλητικού  Κέντρου  Πηγής  στην περιοχή  «ΣΚΑΜΝΙΕΣ», όπου συμμετείχαν στελέχη του Δήμου Πύλης  τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνο Δούλαλα, τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Ζούρτο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πηγής κ. Χρήστο Μαυρογιάννη και  από την πλευρά  του ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος Αγώνων του ΣΕΓΑΣ κ. Δημήτριος  Χαλβατζάρας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ  κ. Δημήτριος  Χαχάμης  και ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος.

 

Η παραπάνω σύσκεψη έγινε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου διεξαγωγής των αγώνων, μετά από σκληρή δουλειά επί  δεκαπενθημέρου από τους εργαζόμενους στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πύλης οι οποίοι χειρίζονταν τα μηχανήματα. Επίσης ρυθμίστηκαν όλες εκείνες οι λεπτομέρειες ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα  για  το μεγάλο αθλητικό γεγονός , που γίνεται για μια φορά ακόμα και φιλοξενείται από τον Δήμο Πύλης και προσφέρει τεράστια Αθλητική, Οικονομική και Πολιτιστική υπεραξία στην περιοχή.

Τέλος μετά από το πέρας όλων αυτών των εργασιών επισημαίνουμε ότι ο χώρος του Αθλητικού Κέντρου έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ και είναι έτοιμος να υποδεχθεί του αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί  την Κυριακή  31 Οκτωβρίου στο παραπάνω χώρο

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης