Τοπικά

Ομιλία του Τρικαλινού δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα στο συλλαλητήριο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ομιλία του Τρικαλινού δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα στο συλλαλητήριο κατά του Νομοσχεδίου για το γάμο ομοφύλων, στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή:

 

Αναλυτικά:

Σεβαστοί πατέρες, φίλες και φίλοι συναγωνιστές

Για άλλη μια φορά η Νέα Τάξη και οι ντόπιοι συνεργάτες της μας αναγκάζουν να κατεβούμε συν Θεώ στους δρόμους και τις πλατείες για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδιά τους. Τούτη τη φορά για την προσπάθειά τους να μαγαρίσουν την Ιερή Αξία της Οικογένειας. Την Οικογένεια που και το ίδιο το Σύνταγμά μας στο άρθρο 21 ορίζει ως “θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους ” Με πλήρη συναίσθηση του Ιερού μας καθήκοντος να υπερασπιστούμε την Πίστη μας, τις Αξίες και το Έθνος μας μαζευτήκαμε και πάλι σε τούτη την Πλατεία και βροντοφωνάζουμε:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!

ΟΧΙ!

Το καθιστούμε σαφές από την αρχή! Είμαστε όλοι τέκνα του Θεού, εικόνες Του, με στίγματα των παθών και των πταισμάτων μας. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε και να καταδικάσουμε τους συνανθρώπους μας, ουδείς από εμάς αναμάρτητος. Στην κοινωνία μας όλοι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις και είναι σεβαστά τα όριά τους.  Τούτη τη στιγμή όμως επιχειρείται αυθαίρετα και καταχρηστικά μια νέα χάραξη αυτών των ορίων.  Μαχόμαστε και αντιτασσόμαστε τους υποστηρικτές αυτού του νομοσχεδίου που με πρόσχημα την ικανοποίηση του επιθετικού δικαιωματισμού του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος επιχειρούν να πλήξουν την Οικογένεια όπως τη γνωρίζουμε από την αρχή του Πολιτισμού μας, και να διακινδυνεύσουν τα δικαιώματα των μητέρων και των παιδιών. Θυμίζω ότι το άρθρο 21 του Συντάγματος  συνεχίζει λέγοντας πως “ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.”

Ακούσαμε τις εισηγήσεις των υπέρμαχων του νομοσχεδίου κομμάτων. Οι εισηγητές του νομοσχεδίου με στόμφο μας ενημερώνουν πως είναι ζήτημα συμμόρφωσης της χώρας μας στις Ευρωπαϊκές Συμβάσεις.

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Σας διαβάζω  το άρθρο 12 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όπως ισχύει. “Δικαίωμα σύναψης γάμου. Με τη συμπλήρωση ηλικίας γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν γάμο και να ιδρύουν οικογένεια, σύμφωνα προς  τους εθνικούς νόμους που διέπουν την άσκηση αυτού του δικαιώματος.

Μας λένε πως είναι ζήτημα συμμόρφωσης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

Το ΕΔΔΑ όχι μόνο δεν επιτάσσει τη θέσπιση του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλά αντίθετα έχει κρίνει ότι εναπόκειται στην κυρίαρχη επιλογή κάθε κράτους εάν θα περιορίσει την πρόσβαση στο θεσμό του γάμου μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω μια απόφαση “Schalk και Kopf κατά Αυστρίας”: “Ένα κράτος που παραλείπει να θεσπίσει το γάμο ομοφύλων ζευγαριών δεν παραβιάζει ειδικά το δικαίωμα  στον γάμο”

Πως λοιπόν τολμούν να ισχυρίζονται το αντίθετο;

Μας λένε ότι “Η πολιτεία έχει υποχρέωση να επιβάλλει τα δέοντα για ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου” ( κ. Σκέρτσος από τη ΝΔ).

Αλήθεια; Η Ιταλία δηλαδή που δεν αναγνωρίζει τον γάμο των ομοφυλοφίλων δεν είναι κράτος δικαίου; Η Πολωνία; Το Ισραήλ; Πως προσβάλλετε έτσι τόσες και τόσες χώρες του πλανήτη που σεβόμενες τις παραδόσεις τους και τις αξίες τους δεν έχουν αναγνωρίσει το γάμο των ομοφυλοφίλων;

Ισχυρίζονται ότι το σχέδιο νόμου ” Εισάγει την ισότητα στον Πολιτικό Γάμο, δηλαδή πρόσβαση στο θεσμό του πολιτικού γάμου για όλους τους Έλληνες Πολίτες, χωρίς διακρίσεις και ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού”  ( Συρεγγέλα ΝΔ)

Αποσιωπούν όμως ότι γνώρισμα της οικογένειας που απολαμβάνει συνταγματικής προστασίας είναι, όπως είπαμε, η συντήρηση και η προαγωγή του έθνους. Είναι αυτή η οικογένεια που μέσω αυτής μπορεί να γεννιέται η ζωή, να αυξάνεται και να πληθύνεται ο πληθυσμός της χώρας. Ισότητα σημαίνει αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο όμοιες περιπτώσεις. Πως μπορεί εδώ να υπάρχει ισότητα; Μπορεί ένας γάμος ομοφυλοφίλων να παράξει ζωή, να προάξει το Έθνος;

Δεν τους νοιάζει όμως καθόλου που μας παραπλανούν, αρκεί να καταστήσουν το Σύνταγμά μας Κουρελόχαρτο, “το Έθνος” μια κούφια λέξη, κενή περιεχομένου μέχρι που σε μια επόμενη τροποποίηση ανώδυνα να το καταργήσουν.

Και φθάνω στο χειρότερο και πιο επικίνδυνο.

Μας λένε ότι το νομοσχέδιο “προστατεύει τα συμφέροντα των παιδιών ρυθμίζοντας ζητήματα οικογενειακού δικαίου σε οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών” και πως “δεν επεκτείνει το δικαίωμα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και την παρένθεση μητρότητα στα ζευγάρια ανδρών “

Προστάτες των συμφερόντων των παιδιών μας λοιπόν!!! Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τη θέσπιση του Συμφώνου Συμβίωσης. Μας έλεγαν ότι φροντίζουν να μην  αφορά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και στην πρώτη προσφυγή ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου παραδόθηκαν αμαχητί. Θυμίζω το σκεπτικό της τότε απόφασης “Βαλλιανάτος κατά Ελλάδος”: “ἡ Ἑλληνικὴ Κυβέρνηση δὲν ἐξέθεσε πειστικοὺς καὶ ἐπαρκεῖς λόγους γιὰ τὴ δικαιολόγηση τοῦ ἀποκλεισμοῦ τῶν ὁμόφυλων ζευγαριῶν ἀπὸ τὸ πεδίο ἐφαρμογῆς του συμφώνου συμβίωσης”  Όχι λοιπόν ότι ο προσφεύγων είχε δίκιο αλλά ότι  η Ελληνική Κυβέρνηση δεν πάλεψε πειστικά την υπόθεση.

Δεν έχουμε αμφιβολίες. Τα ίδια θα γίνουν και τώρα. Η Κυβέρνηση θα λέει πως δε θα επεκτείνει την παρένθετη μητρότητα στα ζευγάρια ανδρών μέχρι που θα προσφύγει κάποιο ζευγάρι και οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα….

Τα παιδιά! Τα παιδιά μας! Πως προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών όταν το νομοσχέδιο τα καταδικάζει σε  ιδιότυπη ορφάνια; Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη ζωή, στο να έχει πατέρα και μητέρα γιατί μόνο έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή ανάπτυξή του. Είναι διαφορετικό το χάδι του πατέρα. Διαφορετικό της μάνας. Αλλιώς μαλώνει η μητέρα. Αλλιώς ο μπαμπάς. Αλλιώς προσεγγίζει ένα πρόβλημα η γυναίκα αλλιώς ένας άνδρας. Το παιδί έχει ανάγκη και τα δύο πρότυπα και το νομοσχέδιο του στερεί αυτήν την ανάγκη.

Θα επικαλεστώ για άλλη μια φορά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Απόφαση Frette  κατά Γαλλίας. Απέρριψε προσφυγή ομοφυλόφιλου άνδρα που ήθελε να υιοθετήσει ως μονογονέας. Το δικαστήριο είπε ότι το συμφέρον του παιδιού έχει προβάδισμα έναντι των ενδιαφερόντων οποιουδήποτε ενήλικα επιθυμεί να μεγαλώσει ένα παιδί.

Οι εισηγητές του νομοσχεδίου αντιμετωπίζουν τα παιδιά ως αντικείμενα του δικαιωματισμού του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος. Το ίδιο ισχύει και για τις παρένθετες μητέρες. Γεννούν το παιδί που κυοφορούσαν εννέα μήνες και δεν τους αφήνουν να το δουν ούτε για δευτερόλεπτο μήπως δεθούν συναισθηματικά και το στερηθούν αυτοί που το παρήγγειλαν. Αυτή είναι η πρόοδός τους – αυτός ο δικαιωματισμός τους. Που είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις να διαμαρτυρηθούν;

ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Το νομοσχέδιο αυτό θα σημάνει σειρά από βίαιες και εθνοκτόνες αλλαγές. Οι δικαιωματιστές είναι ανικανοποίητοι. Τους ακούσαμε και στις επιτροπές της Βουλής, ξέρουμε τις απαιτήσεις τους. Αλλαγή στα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα σπουδών από τις πρώτες τάξεις ώστε να συμπεριλαμβάνονται και οι ομοφυλόφιλες οικογένειες. Πιέσεις στην Εκκλησία σχετικά με τη βάφτιση των παιδιών ομοφυλόφιλων οικογενειών και γιατί όχι και για τον μη αποκλεισμό τους από το μυστήριο του Γάμου. Πιέσεις να επεκταθεί η δυνατότητα τεκνοθεσίας και σε έτερα μέλη του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος. Στα Ιντερσεξ, στα ρευστού φύλου και κάθε άλλη ομάδα που εντάσσεται ή πρόκειται να ενταχθεί στο κίνημα αυτό. Πως μπορεί να αναπτυχθεί σταθερά η ψυχοσύνθεση ενός παιδιού που οι γονείς του δεν έχουν διακριτό φύλο, φέρουν χαρακτηριστικά και από τα δύο φύλα ή νιώθουν άνδρες το πρωί και γυναίκες το βράδυ; Δυστυχώς στα ερωτήματα αυτά λίγοι ειδικοί έχουν το θάρρος να μιλήσουν. Αλήθεια που είναι η Ακαδημία Αθηνών να πάρει θέση;   Που είναι οι Επιστημονικές Ενώσεις;

Το νομοσχέδιο όπως είπαμε ξεχειλώνει την έννοια του γάμου. Το σημαντικό για τους εμπνευστές του δεν είναι η δυνατότητα γέννησης Ζωής. Είναι η αγάπη και δεν εννοούν φυσικά την Αγάπη του Ευαγγελίου. Με το κριτήριο της αγάπης όπως αυτοί το εννοούν στο μέλλον θα δούμε να αλλάζει εκ νέου ο Αστικός Κώδικας και να μπορεί να παντρεύεται κανείς ό,τι και όσους αγαπάει. Οι πολυσυντροφικοί περιμένουν και αυτοί τη νομιμοποίηση των διευρυμένων σχέσεών τους. Το ίδιο και αυτοί που αισθάνονται ότι είναι σε  σχέση με το ζώο που αγαπούν ή Κύριος οίδε τι άλλο. Τα ακούμε στην Εσπερία και φρίττουμε. Σύντομα θα τα δούμε και στη δύσμοιρη Πατρίδα μας. Ατελείωτες οι διεκδικήσεις, ανεξάντλητη η ελευθεροφροσύνη της Νέας Τάξης και η προθυμία των κυβερνόντων.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε καλά τι επιθυμούν και τι έχουν στο μυαλό τους. Θέλουν οικογένειες με αδύναμους ή ανύπαρκτους δεσμούς που δε θα δίνουν στα παιδιά τους αξίες και ταυτότητα. Θέλουν παιδιά tabula rasa δεκτικά της νεοταξικής παιδείας ώστε να αποφοιτήσουν στερημένα από παράδοση και αξίες, χωρίς ταυτότητα, μέλη μιας υπάκουης μάζας και όχι υπεύθυνοι πολίτες. Έτσι μπορούν να ελέγχουν τον Κόσμο οι λίγοι, έτσι μπορεί να σβήσει το Γένος μας.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ – ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ

Το πρότεινε ο εξοχότατος κ. Πρωθυπουργός. Να απέχετε όσοι διαφωνείτε. Θα κατέβει ο πήχης της πλειοψηφίας ώστε να περάσει το νομοσχέδιο και εσείς θα μπορείτε κορδώνεστε σε δοξολογίες και παρελάσεις ότι υπερασπιστήκατε την Πίστη και το Έθνος. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ! ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟ!

ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ.  ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΠΕΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΨΥΧΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Σας έχει προειδοποιήσει ο Χριστός μας: Καλύτερα να βάλετε μυλόπετρα στο λαιμό σας από το να σκανδαλίσετε ένα μικρό παιδί. Κι εσείς με την έγκριση του νομοσχεδίου δεν το σκανδαλίζετε απλά. Το καταστρέφετε!

ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ.

ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ! ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Νοιάζεστε τάχα για τα γραφειοκρατικά προβλήματα των παιδιών που ζούνε ήδη σε ομοφυλόφιλες οικογένειες και αλλάζετε  ένα σωρό νομοθετήματα ενώ θα μπορούσατε να λύσετε το θέμα με μία συμβολαιογραφική πράξη. Την ίδια στιγμή αδιαφορείτε για δεκάδες χιλιάδες παιδιά που ζουν με το άγχος μήπως χάσουνε το πατρικό τους σπίτι στους πλειστηριασμούς που επισπεύδουν τα funds που χρόνια τώρα χαϊδεύετε. Η αγωνία των παιδιών αυτών δεν είναι σημαντική για εσάς; Τα παιδιά αυτά δεν έχουνε αξία;

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Κόπτεστε τάχα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ψυχρά αφήσατε τα παιδιά μας να ταξιδεύουν προς τα Τέμπη στις ράγες του θανάτου και το ολοκαύτωμα!

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Ανησυχείτε τάχα μήπως δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και δεν είναι πια η χώρα μας “κράτος δικαίου” και την ίδια στιγμή παρακολουθείτε παρανόμως τους πολίτες σας, επιβάλλετε υποχρεωτικότητες και απαγορεύσεις, διώκετε τις απόψεις που δεν σας αρέσουν και μας καταντήσατε τον πιο δυστυχισμένο λαό στην Ευρώπη.

Την τυραννία σας θα τη ζήλευαν οι μεγάλοι δικτάτορες του παρελθόντος. Δεν σας αρκεί να κάνουμε ότι θέλετε, θέλετε να έχουμε και τύψεις όταν διστάζουμε να σας υπακούσουμε. Όσοι μάλιστα έχουμε το “θράσος” να διαφωνούμε, μας περιμένει η Ιερά Εξέταση των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τόσο υπάκουα και απόλυτα σας υπηρετεί.

Εκλαμβάνετε την πίστη μας στο Θεό ως αδυναμία. Την αποστρέφεστε και θεωρείτε την καλοσύνη Του ως απόδειξη ανυπαρξίας Του. Ας είναι.

Μπορούσατε για καιρό να μας κοροϊδεύετε αλλά όχι για πάντα. Έφτασε πια ο καιρός που ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν.

Διαλέγετε λοιπόν τι θα φοβηθείτε περισσότερο: Τον Θεό ή το Μέγαρο Μαξίμου; Διαλέγετε και λαμβάνετε.

Σεβαστοί Πατέρες, φίλες και φίλοι

είναι κοινή η αγωνία μας για το νομοσχέδιο αυτό. Ο Λαός μας έχει διχαστεί ανάμεσα σε αυτούς θλίβονται για τα όσα σχεδιάζονται και πρόκειται να ακολουθήσουν και σε αυτούς που αδιαφορούν και εμπιστεύονται ακόμη τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Ακόμη και αυτοί όμως δεν μπορούν να μην παραδεχθούν την ασέβεια της Κυβερνήσεως και της Μείζονας Αντιπολίτευσης. Διαπιστώνουν εμπειρικά πια την αλήθεια του ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΘΕΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.

Το νομοσχέδιο αυτό προωθείται από συγκεκριμένες Πρεσβείες και αλλότρια  συμφέροντα Λεσχών και Ομάδων ενάντια στην Κοινωνία, τις Αξίες και την Πίστη του Γένους. Φαντάζει βεβαία η ψήφισή του. Μας λένε πως είναι μάταιες οι διαμαρτυρίες μας κακώς τα βάζουμε με το Κράτος. Ξεχνούν όμως πως οι Εξουσίες του Κράτους υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και πως μόνο εάν εμείς παραδοθούμε θα χαθεί ο Αγώνας.

Οι καιροί είναι κρίσιμοι. Αν σβήσει η Οικογένεια θα σβήσει ο κόσμος έλεγε ο Άγιος Παϊσιος και όλοι με τη στάση μας δίνουμε εξετάσεις ενώπιον των προγόνων μας ενώπιον των παιδιών μας και των γενεών που έρχονται.

Κουράγιο λοιπόν και πείσμα! Γιατί όταν μας πειράζουν τη πίστη και την πατρίδα μας θα ενεργήσουμε, θα ομιλήσουμε και ό,τι θέλουν ας μας κάνουν!

Κουράγιο και Θάρρος! Γιατί εμείς διαλέξαμε να είμαστε με το Χριστό και έχουμε ήδη νικήσει!

Κουράγιο! Μαζί! Ενωμένοι! Της Ρωμηοσύνης αντάξια τέκνα!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης