Τοπικά

Ομιλία Χατζηγάκη για την οικονομική και ενεργειακή κρίση

Την πρώτη μετεκλογική του ομιλία για την οικονομική και ενεργειακή κρίση θα κάνει ο Μικέλης Χατζηγάκης την Τρίτη 12 Ιουλίου. Η ανοιχτή ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ σε εξωτερικό χώρο στο ξενοδοχείο Grand Meteora στο Καστράκι Καλαμπάκας. Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει δεξίωση στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.

 

 

Με αφορμή την πρόσφατη ενεργειακή και πληθωριστική κρίση που ταλανίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο κ. Χατζηγάκης θα προσπαθήσει να εξηγήσει τις αιτίες και τις συνέπειες που προκάλεσαν την παγκόσμια αναταραχή σε οικονομίες και κοινωνίες. Θα αναλύσει, ταυτόχρονα, τι έχει κάνει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα, και θα καταθέσει και τις δικές του προτάσεις μέσα από την εμπειρία του σε μεγάλες ενεργειακές και οικονομικές εταιρείες τους ιδιωτικού τομέα.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Hexicon Power που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρόσφατα, διετέλεσε ως το νούμερο 2, στην θέση του COO, στην Βρετανική εταιρεία Cobblestone Energy με έδρα το Ντουμπάι. Πιο πριν θήτευσε ως ανώτερο στέλεχος στην Alpha Bank στην στρατηγική των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Επίσης, έχει εργαστεί ως οικονομικός σύμβουλος στην κορυφαία εταιρεία συμβούλων Boston Consulting Group (BCG), εστιάζοντας στον τομέα των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων. Κατά την διάρκεια της εργασίας του στην BCG συμμετείχε σε έργα στρατηγικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης των Ελληνικών συστημικών τραπεζών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης