Τοπικά

ΟΡΑΣΗ. Η πιο σύγχρονη Οφθαλμολογική μονάδα της Θεσσαλίας

Η Οφθαλμολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας ΟΡΑΣΗ είναι μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη οφθαλμολογική μονάδα. Είναι η υλοποίηση ενός οράματος και η ανάγκη για μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς. Δημιουργήθηκε από τρείς καταξιωμένους οφθαλμιάτρους με εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της οφθαλμολογίας. Σκοπός της είναι να παρέχει όλα τα σύγχρονα μέσα που είναι πλέον απαραίτητα στην άσκηση της οφθαλμιατρικής και σε όλους τους συναδέλφους οφθαλμίατρους της κεντρικής Ελλάδος.

Για τις φιλόξενες και μοντέρνες εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται σε ένα ισόγειο και αυτοτελές κτίριο με εύκολη πρόσβαση. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ.
Για το υπερσύγχρονο τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής Το κέντρο πρωτοπορεί στη Θεσσαλία με τεχνολογία Femtosecond Laser για τη διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας.
Η υλοποίηση της μονάδος έγινε σύμφωνα με τις νέες αυστηρότατες προδιαγραφές που ισχύουν από το τέλος του 2018, και ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και υψηλοτάτου επιπέδου. Ως συνέπεια αυτού μπορεί να γίνει στο ΟΡΑΣΗ από ένα απλό οφθαλμολογικό Check up, μέχρι και οι σοβαρότερες εξειδικευμένες επεμβάσεις (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς – υαλοειδεκτομή). Επιπλέον η οφθαλμολογική μονάδα είναι εξοπλισμένη με οφθαλμολογικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς (Femto Lasik) μοναδικά στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδος, για την διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών όπως Mυωπία, Yπερμετροπία, Aστιγματισμός και Kερατόκωνος.
Για ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία
⭕ καλέστε στο ????? ????? ή
⭕ επισκεφθείτε το ???.??????????????.??
?Καλλισθένη 12, ΤΡΙΚΑΛΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης