Τοπικά

“Ορεινή” και δυναμική υποψηφιότητα για τον Θεόδωρο Χήρα, ο Ηλίας Τσιούνης

Σε μια δυναμική προσθήκη από τα ορεινά του Δήμου μας , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας , καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τσιούνη Ηλία του Παναγιώτη, ο οποίος πλέον εντάσσεται με κάθε επισημότητα στον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

 

Ο Ηλίας είναι 43 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ ζει και εργάζεται σχεδόν όλο το χρόνο στο Παχτούρι.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του , ανέφερε χαρακτηριστικά: Δηλώνω παρών στον αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Το όραμα και οι αξίες του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” ταυτίζονται πλήρως με τα πιστεύω μου. Ο ορεινός όγκος του Δήμου μας και ειδικότερα τα πολύ απομακρυσμένα χωριά μας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία πρέπει να αναδείξουμε και ακολούθως να επιλύσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να εργαστούμε σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον. Το οφείλουμε στους προγόνους μας! Είναι χρέος μας προς τους απογόνους μας!
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: Ο Ηλίας ζει και δραστηριοποιείται στο όμορφο Παχτούρι. Γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου του και διαθέτει αστείρευτη θέληση για να προσφέρει στα κοινά. Άνθρωπος εργατικός, φιλότιμος, δραστήριος και κοινωνικά ανήσυχος. Τιμή μας που αισίως αποτελεί στέλεχος του συνδυασμού μας.
Ο Ηλίας θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος στην Κοινότητα Παχτουρίου – Αετού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης