Τοπικά

Ο γιατρός Παντελής Λιούλιος υποψήφιος με την “Επανεκκίνηση” του Σακκά

Ο γιατρός-παθολόγος Παντελής Λιούλιος κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων με την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

 

Γεννήθηκε το 1969 στο Πρίνος Τρικάλων. Πατέρας του ήταν ο αγρότης-καστανάς Αθανάσιος Αχ. Λιούλιος. Είναι πατέρας δύο παιδιών και συμβία του είναι η Γεωπόνος Μαρία Νικ. Όντρια. Σπούδασε Ιατρική και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Παθολογία στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού, κοινώς γνωστό με το ακρωνύμιο ΝΙΜΙΤΣ Αθηνών.

Από το 2005 έως και σήμερα προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες ως Ιδιώτης Ειδικός Παθολόγος στους Τρικαλινούς.

Για χρόνια, από τη θέση του Προσωπικού Γιατρού, έχει μάθει να αφουγκράζεται τους ανθρώπους! Αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα και με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Σακκά. Διέκρινε σε αυτόν ήθος, εντιμότητα, όρεξη για δουλειά και αποφάσισε να μετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων με το συνδυασμό του “Επανεκκίνηση” V.3 .

Όπως κατά καιρούς έχει πει έφτασε  η ώρα να δώσουμε τη μάχη για τα Τρίκαλα, για την καθημερινότητα όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας! Οφείλουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, με σκοπό να κάνουμε τις προσδοκίες μας πράξεις!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης