Τοπικά

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» της στην Πύλη

Με ευλάβεια  όλους τους Ήρωες του 1940, με προφυλάξεις λόγω της Πανδημίας, τίμησε ο Δήμος Πύλης το «ΟΧΙ» των Ελλήνων του χθες , το  ‘’ ΟΧΙ’’ των Ελλήνων του σήμερα.

Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου και Αντιπροσωπεία της Μαθητικής Κοινότητας Πύλης, παρακολούθησαν την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, όπου μετά το πέρας της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την Καθηγήτρια του ΕΠΑΛ –Πύλης κ. Αθηνά Κανάτα.

Ακολούθησε  η Επιμνημόσυνος Δέησης και η Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείων των Ηρώων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ,  με δύσκολες  καιρικές συνθήκες, από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κανέλα, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Προϊστάμενο  του Π.Κ. Πύλης κ. Αναστάσιο Δαλαγεώργο, από το  Δημοτικό Σχολείο Πύλης ,το Γυμνάσιο Πύλης, το Γ. Λύκειο Πύλης και το ΕΠΑΛ Πύλης.

Φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της Μαθητιώσας Νεολαίας λόγω των παραπάνω συνθηκών, που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας με την ευχή να είναι η τελευταία φορά για όλα αυτά που εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο.-

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης