Τοπικά

Ο Λιούτας στον Πέτσα για νέο έργο στο “Αντ. Τρίτσης” στο Νομό μας

Για την υπογραφή της ένταξης ενός ακόμη πολύ σημαντικού έργου για τον Νομό μας, αυτή τη φορά – συγκεκριμένα – για την ένταξη του έργου, «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων του Δήμου Φαρκαδόνας», στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενημερώθηκε ο Θανάσης Λιούτας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ανήμερα της υπογραφής της απόφασης αυτής από τον ίδιο τον κ. Πέτσα, Πέμπτη.

 

 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.635.266,97 ευρώ και αφορά την αγροτική οδοποιία μήκους περίπου 12,6 χιλιομέτρων σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για έργο, το οποίο, ο Τρικαλινός Βουλευτής είχε ζητήσει από τον κ. Πέτσα,  ήδη από πέρυσι, σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, αλλά και στις επόμενες συναντήσεις τους, επισημαίνοντας τα μεγάλα οφέλη, που θα έχει η υλοποίηση του έργου αυτού για την τοπική αγροτική και ευρύτερη οικονομία του τόπου μας.

«Η αγροτική οδοποιία αποτελεί ένα έργο, μεγάλης σημασίας, το οποίο στηρίζει δομικά την πρωτογενή παραγωγή, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών και ειδικότερα όλων των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Βελτιώνει την πρόσβαση σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και καθιστά την πρόσβαση αυτή ασφαλέστερη και ταχύτερη. Με δεδομένο μάλιστα ότι η αγροτική οδοποιία και η ασφαλτόστρωση συνεπάγονται και τη μείωση του κόστους μεταφοράς, γίνεται αντιληπτό ότι τα έργα αυτά  ενισχύουν και το αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα», υπογραμμίζει ο Τρικαλινός Βουλευτής.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον κ. Στέλιο Πέτσα και τον συνεχάρη για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο ουσιαστικά έρχεται και ενισχύει με σημαντικά έργα την τοπική ανάπτυξη και την καθημερινότητα συνολικά των συμπολιτών μας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης