Τοπικά

Ο Μηχανικός του Δήμου Τρικκαίων Χάρης Μπουζιούρας ο νεκρός στο τροχαίο

trikalavoice.gr

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Μηχανικός του Δήμου Τρικκαίων Χάρης Μπουζιούρας.

Ο 66χρονος άντρας,  ο οποίος παρείχε τις υπηρεσίες του στον Ανατολικό Τομέα του Δήμου κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Σωτήρας-Ράξας, με κατεύθυνση προς τη Ράξα. Σύμφωνα με μαρτυρίες και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και όπως κατέγραψε στο σημείο το trikalavoice.gr πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μαντρότοιχο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Ήταν παντρεμένος με την διευθύντρια της Δημοτικής Χορωδίας Ελένη Ζιάκα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με αφορμή τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Χάρη Μπουζιούρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον τραγικό και άδικο θάνατο του φίλου μου και συναδέλφου Χάρη.
Είναι θλιβερό, το να θρηνούμε συναδέλφους, ανθρώπους που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία και μάλιστα λίγες ώρες μετά από μια συνεργασία, που σημαδεύτηκε από αμοιβαία φιλία και εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.
Προέχει το να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια και προφανώς θα διερευνήσουμε σε βάθος τα αίτια του δυστυχήματος. Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένεια, τη σύζυγό του, αγαπημένη μας Ελένη, τα παιδιά του και όλους τους συγγενείς του. Ο Δήμος Τρικκαίων έχασε ένα άξιο στέλεχος, οι μηχανικοί έναν σπουδαίο συνάδελφο, η οικογένεια τον δικό της άνθρωπο. Αντίο ρε Χάρη».
Ο αδικοχαμένος δημοτικός υπάλληλος εργαζόταν ως Αρχιτέκτονας μηχανικός  στην αντιδημαρχία τομέα Α, (ΔΕ Παραληθαίων, Παληοκάστρου, Μ. Καλυβίων), ασχολούμενος με τα έργα του Δήμου στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης