Τοπικά

Ο Νικόλαος Μπουρλιός από Φήκη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες, Με την παρούσα επιστολή μου, ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε Πιαλείων του Δήμου Πύλης, στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα και με το νέο μεγάλο συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Ονομάζομαι Μπουρλιός Νικόλαος του Ευαγγέλου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στην Φήκη.
Είμαι παντρεμένος με την Αγγελή Θεοδώρα και έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ είμαι και εν ενεργεία Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φήκης.
Από το 2019 διετελώ εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης.
Σε αυτή την κρίσιμη αυτοδιοικητικά στιγμή, δηλώνω δυναμικά ΠΑΡΩΝ, με σκοπό την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ στον Δήμο Πύλης. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου, την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και προκειμένου να μπει ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα των τελευταίων ετών.
Από την πλευρά μου τίμησα στο ακέραιο την λαϊκή εντολή των συνδημοτών μου και έδειξα τον δέοντα σεβασμό, στην εμπιστοσύνη τους  προς το πρόσωπό μου. Άσκησα γόνιμη αντιπολίτευση και προέβησα σε στοχευμένες παρεμβάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ζητώ λοιπόν εκ νέου τη στήριξή σας! Για να μεταφέρω εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο τους προβληματισμούς σας και τις σκέψεις σας. Για έναν Δήμο Πύλης πιο φιλικό, προσιτό, αξιοκρατικό και με πλήρη διαφάνεια.
Ο συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον το δικό μας και ειδικότερα των παιδιών μας. Το όραμα του Θοδωρή Χήρα, με τη δική σας συγκατάθεση, θα λάβει “σάρκα και οστά” !
Δώστε μας ισχυρή εντολή την 8η του Οκτώβρη…. προκειμένου να ανοικοδομήσουμε τα γερά θεμέλια για ένα ποιοτικότερο μέλλον στον τόπο μας , ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Με εκτίμηση,
Μπουρλιός Νικόλαος
Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης